ششمین نشست کتابخوان کتابخانه ای پیامبر اعظم (ص) .

ساخت وبلاگ
 حضور كتابداران د ر مدارس پسرانه جهت فعاليتهاي تبليغاتي و فرهنگي كتابخانه عمومي پیامبر اعظم (ص) وششمين نشست كتابخوان مهرماه  با محوریت ماه محرم در دبستان پسرانه مختار برگزار کرد.

لازم به توضيح مي باشد كه با هماهنگي با مدير دبستان  اين نشست در زنگ هنر دانش آموزان اجرا گرديد و دانش آموزان جهت ثبت نام و عضويت كتابخانه استقبال نمودند.

 کتابهای معرفی شده در این نشست به شرح زیر است:

 1.کتاب آش نذری / نویسنده : طاهره خردور / ارائه دهنده: سینا احسان زاده.

کتاب  مصوّر حاضر دربردارندة داستانی تخیّلی است و برای گروه سنّی (ب) به نگارش درآمده است. در این داستان آمده: خاله مهربون صبح زود از خواب بلند شد و خواست آش نذری بپزد تا به همسایه‌ها بدهد. او کارهای خانه را انجام داد و همه جا را مرتّب کرد. امّا دیگر خسته شد و تصمیم گرفت کمی بخوابد. خواب خاله مهربون سنگین شد و وسایل آشپزخانه هرکاری کردند، نتوانستند خاله را بیدار کنند. تا اینکه فکری به نظرشان رسید تا بتوانند خاله را خوشحال کنند، آن‌ها تصمیم گرفتند وسایل پخش آش نذری را فراهم کنندو..

2.کتاب 500 نکته در مورد مطالعه / نویسنده: فیل ریس / ارائه دهنده: میثم خرمی .

کتاب حاضر تالیف فیل ریس استاد توسعه آموزش در دانشگاه گلمورگان است و توسط سازمانی در انگلستان برای تشویق، نوآوری و اجرای صحیح آموزش و فراگیری در اموزش عالی در سال 1993 به چاپ رسیده است.
این مجموعه حدود پانصد نکته ساده را در 51 سر فصل به شما ارائه می دهد که برای همگان مفید خواهد بود.
در این کتاب با تکیه بر نکاتی چون: نکارش مقالات، ارائه سمینارها، شرکت در امتحانات، تقویت حافظه، حل مسایل، تکمیل مهارتها و موفقیت در مصاحبه ها شما را در گذر از دوران های تحصیل یاری می دهد.

3.کتاب بچه ها بریم کربلا / نویسنده : زینب مومنی / ارائه دهنده : رضا امیدیان زاد.

تحقیقی درباره زندگی و کرامات «امام حسین» (ع) و شرح واقعه «کربلا» است که به صورت مصور و جهت مطالعه کودکان و نوجوانان نگاشته شده است. در این نوشتار برای آشنایی کودکان و نوجوانان با شخصیت امام حسین و اطلاع آنان از ماجراهای قبل و بعد از کربلا، ابتدا گوشه‏هایی از ابعاد مختلف زندگانی امام حسین و فضایل اخلاقی آن امام به تصویر کشیده شده سپس داستان کربلا و حرکت امام حسین از مدینه به مکه و از مکه به کوفه و در نهایت نحوه شهادت ایشان و خاندان و اصحاب او در کربلا به صورت مصور منعکس گردیده است. نگارنده به زبانی کودکانه به شرح وقایع روز عاشورا و حوادث پس از آن پرداخته است و جنبه‏هایی از کرامات و معجزات اهل‏بیت را بیان می‏نماید.

4.کتاب قصه های شیرین اززندگانی معصومین (مهمان کوچک)/ نویسنده:مسلم ناصری /ارائه دهنده: محمدصدرا منصوری

چند كارگر فقیر زیر سایه‌ی درختی نشسته بودند، سفره‌ی كوچكی پهن كرده و چند تكه نان خشك روی آن گذاشته بودند. در همین هنگام از دور سواری را دیدند. یكی از مردها گفت: "فكر می‌كنم حسین بن علی است". سپس یكی از آن‌ها با شرمندگی امام را دعوت كرد تا با آن‌ها هم‌غذا شود. به رغم انتظار آن‌ها امام دعوتشان را با فروتنی پذیرفت و فرمود كه خداوند آدم‌های مغرور و خودپسند را دوست ندارد و سپس از آن‌ها دعوت كرد كه فردا مهمان او باشند. كارگران با خوشحالی پذیرفتند و در خانه‌ی امام خوشمزه‌ترین غذاها را خوردند. پس از غذا امام به هریك از آن‌ها یك دست لباس نو هدیه داد. آن‌ها كه از بزرگواری و محبت امام خجالت كشیده بودند، امام حسین را دعاكردند. این داستان تحت عنوان "مهمان‌های فقیر" همراه با هفت داستان دیگر، با موضوع "احترام به دیگران" در كتاب حاضر به چاپ رسیده است. عناوین دیگر داستان‌ها عبارت‌اند از: من مثل برادر شما هستم؛ مهمان‌نوازی علی؛ همسفر مهربان؛ خدمتكار ناشناس؛ ساكت باش؛ و مبادا بی‌دوست بمانیم.

5.کتاب عطش و آتش / نویسنده : طاهره ایبد / ارائه دهنده:مهدی قنبری.

نگارنده در "عطش و آتش "صحنه‌ایی از واقعه كربلا را به تصویر می‌كشد .در این داستان حضور علی اكبر، فرزند امام حسین (ع) در میدان نبرد بازگو می‌شود .كتاب حاضر یكی از شماره‌های مجموعه "بچه‌های عاشورا "است كه برای نوجوانان گروه سنی "ج "تالیف و همراه با طرح‌های رنگی به چاپ رسیده است.

6.کتاب روضه حضرت قاسم (علیه السلام)/ نویسنده محسن بغلانی / ارائه دهنده : علی صالح جایدری.

کتاب مصوّر حاضر، مجلّدی از سری «قصّه‌های شنیدنی از بچّه‌های خوب» و حاوی داستان‌های کوتاه  فارسی است که به زبان ساده و روان و برای گروه‌های سنّی (ب) و (ج) تدوین شده است. عنوان این داستان‌ها عبارتند از: «روضة حضرت قاسم (علیه‌السلام)»؛ «مثل مردم کوفه»؛ «داروی رایگان»؛ «لوازم التحریر» و‌ «معلم منحرف». این داستان‌ها با هدف آشنایی با خاطرات رزمندگان و شهدای هشت سال دفاع مقدّس و انقلاب اسلامی به نگارش در آمده است. در داستان، «روضة حضرت قاسم(علیه‌السلام)» آمده است: «عبّاس» برای «حسین» از خاطرات «رحمت» و چگونگی راهیابی او به جبهه‌های نبرد با دشمن می‌گوید. مرحمت سیزده سال دارد، به همین دلیل به او اجازة راهیابی به جبهه‌های نبرد داده نمی‌شود. امّا مرحمت خود را به رئیس‌جمهور می‌رساند و اجازة ورود به جبهه‌ها را از ایشان می‌گیرد. مرحمت به یاد حضرت قاسم(ع) می‌افتد که چگونه توانست از «امام حسین(ع)» اجازة ورود به میدان نبرد را بگیرد، از این رو با شجاعت و پشتکار خود به هدفش می‌رسد. پیام این داستان به مخاطبان این است که مانند «شهید مرحمت بالازاده» با تلاش و شجاعت به اهداف خود دست یابند و در برابر دشمن ایستادگی کنند.

کتابخانه عمومی پیامبر اعظم (ص)...
ما را در سایت کتابخانه عمومی پیامبر اعظم (ص) دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ipayambarazam93e بازدید : 169 تاريخ : دوشنبه 26 مهر 1395 ساعت: 18:53