نهمین نشست کتابخوان مدرسه ای، کتابخانه پیامبر اعظم (ص) درمدرسه دخترانه شهید فهمیده برگزار گردید.

ساخت وبلاگ

معرفی کتابها

-کتاب آمادگی در برابر زلزله، نویسنده حسین دانشفر. ارائه دهنده :محدثه موسوی1

در این کتاب سعی شده تا ضمن بیان دلیل وقوع زلزله و مفاهیم اولیه زلزله، اهمیت نقش آموزش در تقلیل ضایعات ناشی از زلزله بازگو شود و پس از آن انواع آموزش‌های لازم و راه‌های افزایش کارآیی در این زمینه معرفی گردند.


2-  کتاب آموزش همگانی مقابله با بلایای طبیعی،نویسنده زینب کاوه فیروز . ارائه دهنده: ثمینه کاویانی

این مجموعه حاوی اطلاعاتی است درباره حوادث و بلایای طبیعی (زمین لرزه، سیل، آتش‌سوزی، طوفان، رعد و برق، و کولاک) و رعایت نکات ایمنی قبل از وقوع، هنگام وقوع و بعد از وقوع حادثه؛ امداد و کمک‌های اولیه (ایست قلبی و تنفسی، گیرکردن جسم خارجی در مجاری تنفسی، غرق شدگی، برق گرفتگی، سوختگی‌ها، گزیدگی‌ها، مسمومیت‌ها، سرما و گرمازدگی، خونریزی‌ها، شکستگی‌ها)؛ بهداشت زمان اضطرار.

3-کتاب پیامبر و قصه هایش ، نویسنده غلامرضا حیدری ابهری . ارائه دهنده:زهرا بیگی

مجموعه هفتاد حکایت از زندگانی «پیامبر اعظم»(ص) است. کتاب حاضر با انگیزه استفاده از ظرفیت حکایت برای تعلیم سیره نبوی نگاشته شده است. نویسنده بر این اعتقاد است که بخش عمده‌ای از سیره پیامبر(ص) در ضمن حکایات به ما رسیده است، که این خود فرصتی برای جذابیت و انتقال ساده‌تر پیام‌ها به مخاطبان است. ارایه بخشی به نام بیشبر بخوان، بهتر بدان در کنار هر حکایت که حاوی مطالب جانبی بوده و اشاره به سند تاریخی هر حکایت در کنار آن از جمله ویژگی‌های این اثر است. نویسنده حکایت‌های مجموعه تدوین شده خود را از کتاب حکایت‌نامه موضوعی پیامبر اعظم(ص) اقتباس و گزینش کرده است .

4-کتاب پیامبر ، نویسنده نقی سلیمانی.ارائه دهنده: زهرا مهدی زاد

زندگی  نامه حضرت محمد (ص)
: محمد بن عبد الله نام : حضرت محمد (ص) در تورات و برخى كتب آسمانى «احمد» ناميده شده است آمنه مادر حضرت محمد (ص) پيش از نامگذارىِ فرزندش توسط عبدالمطلب به محمّد، وى را «احمد» ناميده بود.
كنيه حضرت محمد (ص): ابوالقاسم و ابوابراهيم

القاب حضرت محمد (ص): رسول اللّه، نبى اللّه، مصطفى، محمود، امين، امّى، خاتم، مزّمل، مدّثر، نذير، بشير، مبين، كريم، نور، رحمت، نعمت، شاهد، مبشّر، منذر، مذكّر، يس، طه‏...

منصب حضرت محمد (ص): آخرين پيامبر الهى، بنيان‏گذار حكومت اسلامى و نخستين معصوم در  دين مبين اسلام.

تاريخ ولادت حضرت محمد (ص): روز جمعه، هفدهم ربيع الاول عام الفيل برابر با سال 570 ميلادى  به روايت شيعه). بيشتر علماى اهل سنّت تولد آن حضرت را روز دوشنبه دوازدهم ربيع الاول آن سال دانسته ‏اند.

 

 

5-کتاب زندگینامه امام جعفر صادق علیه السلام ، نویسنده شهرام شفیعی . ارائه دهنده : آتنا افتخاری

خلاصه زندگينامه امام ششم حضرت صادق (ع )
ويژگيهاى زندگى امام صادق (ع) 
جـعفر بن محمد، امام صادق (عليه السلام ) در ميان برادرانش  جانشين و وصىّ پدرش بود و بـعـد از پـدر، عـهـده دار مـقـام امـامـت گـرديـد. او از نـظـر فـضـايـل ، برترين آنان بود و در مقام و منزلت در نزد شيعه و سنّى از همه برادرانش ، بـرتـر و بـلنـدمـقـام تـر و نـامـدارتـر بـود. و بـه قـدرى از عـلوم او نـقـل كرده اند كه در همه جا پخش شده و از مسافر و غير مسافر از گفتار آن حضرت بهره مـنـد مـى شـدنـد و آن انـدازه كـه عـلمـا و دانـشـمـنـدان از او نـقـل حـديـث كـرده انـد، از هـيـچـكـس از افـراد خـانـدان آن حـضـرت ، آن انـدازه نـقـل نـكرده اند و راويان و اهل آثار، به قدرى كه از او بهره مند شده اند از ديگران بهره مـنـد نـشـده انـد، چـرا كـه دانـشـمـنـدان حديث شناسى كه نام راويان مورد اطمينان از علوم آن حضرت را برشمرده اند ـ با همه اختلاف در عقيده و گفتار ـ به ((چهار هزار نفر)) مى رسد و دلايل صدق امامت امام صادق (عليه السلام ) آنچنان آشكار است كه قلبها را حيران كرده و زبـان دشـمـن را از اشـكـال تـراشـى و خـرده گـيـرى لال نـمـوده اسـت . امـام صـادق (عـليـه السـلام ) بـه سـال 83 هـجـرت (17 ربـيـع الاوّل ) در مـديـنـه چـشـم بـه جـهـان گـشـود و در (25) مـاه شوّال ، سال 148 هجرى در سن 56 سالگى به شهادت رسيد.

6-کتاب 14قصه ، 14 معصوم، امام جعفر صادق علیه السلام ، نویسنده حسین فتاحی . ارائه دهنده : دیانا موسوی نژاد

این مجموعه کتاب ها که برای گروه سنی کودک و نوجوان نوشته شده اند در چهارده جلد جداگانه منتشر شده اند. کتاب هایی که هر یک گویای زندگی یکی از ائمه اطهار هستند و تالیف آنها را حسین فتاحی و تصویرگری آن را هم محمد رضا دادگر برعهده داشته است

عنوان کتاب های این مجموعه به ترتیب ""14 قصه، 14 معصوم"" ازحضرت محمد(ص)، امام علی(ع)، حضرت فاطمه(س)، امام حسن(ع)، امام حسین(ع)، امام زین العابدین(ع)، امام محمد باقر(ع)، امام جعفرصادق(ع)، امام موسی کاظم(ع)، امام رضا(ع)، امام محمد تقی(ع)، امام علی النقی(ع)، امام حسن عسگری(ع) و امام مهدی(ع) است.

از بارزترین ویژگی های این داستان ها می توان به زبان ساده ای اشاره کرد که در آنها به کار رفته و به دلیل همین سادگی، داستان ها برای کودکان دبستانی قابل درک و جذاب شده اند. فتاحی نویسنده این کتاب، ضمن رعایت سندیت وقایع تاریخی هر داستان و ذکر نام دقیق شخصیت ها، مکان ها و تاریخ ها سعی کرده تا جنبه داستانی آثار مورد نظر را هم نادیده نگیرد. از این طریق علاوه بر بازنگری حوادث و شرح زیبایی های .زندگی این چهارده معصوم، خواننده به پیگیری هر داستان و مراجعه به کتاب بعدی تشویق می شود.

 

 

 

 

 

کتابخانه عمومی پیامبر اعظم (ص)...
ما را در سایت کتابخانه عمومی پیامبر اعظم (ص) دنبال می کنید

برچسب : کتابخوان,کتابخانه,درمدرسه,دخترانه, نویسنده : ipayambarazam93e بازدید : 196 تاريخ : جمعه 24 آذر 1396 ساعت: 3:07